VästFest

Lina och Anna bjöd in Bore och ordnade en underbart trevlig västfest. Lekar, god mat, tävling och en liten skväll vin.... En super trevlig kväll som för en del sultade på kåren!

Invigning

SQdL skickade ut Anna och Lina på uppdrag, bla, tagga suggorna i rondellen, hänga upp flaggan, packa påsar på slemmis, sy nya flugor osv. Övriga bakade pizza i traditionell SQdL anda, och tog emot två as garvande, rosa målade tjejer som luckats ypperligt med sitt uppdrag. V.V.V innbjöda til middagen som var mycket trevlig för alla utom stackars lilla V.V.V-ormen....Lisbeth tappade det!

Updatering - Hösten 09

Tjejföreningsfesten - "Men för livet" och vi rockade loss, dansade och sjöng som Spice Girls, eller SQdL-grils White Party med BoB var en mycket trevlig tillställning, i samband med detta bjöda Agnes (I1) och Elina (A2) in som prospects.... Arcsinus bjöd in till Dansbandsfest - vi fick gå på dansträning och danskade bla foxstrott (förspelsdans) som enligt läraren dansas av mer än 6000 personer per dag. Klällsaktiviteten var dansbands quizze, mat, bål och dans i mängder! Julfesten - SQdL var återigen de snyggaste och utklädda till Blossa 09. Kristins heroiska insats med att föda på scenen gjorde att vi tog hem pris för bästa utklädnad/gyckel.

RSS 2.0